Splitska banka lansirala novi proizvod za mlade

Bez autora
Jun 16 2010

Zajedno sa Societe Generale osiguranjem Splitska banka svojim sadašnjim i budućim klijentima ponudila je novi i inovativan proizvod, oblik štednje uz osiguranje, posebno dizajniran za segment mladih i djece. Štednja je osmišljena kako bi dijete u budućnosti imalo sredstva za ostvarenje svojih potreba kad postane punoljetno, čak i u slučaju nastupa nepredvidivih događaja kada osiguranje u potpunosti preuzima plaćanje na djetetov račun. Dijete je predviđeno kao korisnik po polici, i to na datum u budućnosti kada odraste i započinje samostalni život. Životno osiguranje za slučaj smrti i doživljenja takozvanu mješovitu policu sklapa roditelj, ali može i bilo koja odrasla osoba, te određuje rok, iznos i način plaćanja.

Splitska banka lansirala novi proizvod za mladeZajedno sa Societe Generale osiguranjem Splitska banka svojim sadašnjim i budućim klijentima ponudila je novi i inovativan proizvod, oblik štednje uz osiguranje, posebno dizajniran za segment mladih i djece.

Štednja je osmišljena kako bi dijete u budućnosti imalo sredstva za ostvarenje svojih potreba kad postane punoljetno, čak i u slučaju nastupa nepredvidivih događaja kada osiguranje u potpunosti preuzima plaćanje na djetetov račun. Dijete je predviđeno kao korisnik po polici, i to na datum u budućnosti kada odraste i započinje samostalni život. Životno osiguranje za slučaj smrti i doživljenja takozvanu mješovitu policu sklapa roditelj, ali može i bilo koja odrasla osoba, te određuje rok, iznos i način plaćanja, priopćili su iz Splitske banke.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik